FC Den Bosch

SeunFans

Fansite van de Seun of God
Knappe zege Den Bosch op Cambuur

Knappe zege Den Bosch op Cambuur

19 oktober 2012 om 22:38

FC Den Bosch boekte een knappe overwinning op Cambuur Leeuwarden. Met een onwaarschijnlijk doelpunt besliste invaller Randy Wolters een kwartier voor tijd de wedstrijd tegen de nummer twee van de ranglijst in het voordeel van de thuisploeg: 2-1.

In het eerste kwartier had FC Den Bosch het lastig. Vooral de diepgang van middenvelder Erik Bakker zorgde voor veel problemen. Het was niet verwonderlijk dat hij de eerste kans kreeg na matig ingrijpen van Tim Hofstede. Doelman Kevin Begois voorkwam door goed uit te komen een vlotte tegentreffer. Daarna kreeg FC Den Bosch wat meer controle over de wedstrijd. Dat mondde uit in twee kansen voor Ralf Seuntjens. Uit een hoekschop probeerde hij de bal in de korte hoek te schieten, maar doelman Dennis Telgenkamp redde. Na de mooiste combinatie voor de pauze kwam de lange spits oog in oog te staan met de doelman van Cambuur. Die kans was aan hem niet besteed.

De tweede helft was een stuk boeiender. Uit een pass van Ralf Seuntjens zette Benjamin van den Broek zijn ploeg meteen na de rust op voorsprong. Via de lange spits Michiel Hemmen sloegen de Friezen vijf minuten later alweer terug. Door een dubbele gele kaart voor Tim Bakens gingen de Bosschenaren met een man meer de slotfase aan. Die kaart was niet beslissend, wel de magistrale knal waarmee Randy Wolters zijn ploeg vanaf dertig meter de volle winst bezorgde.

Bron: Brabants Dagblad.nl (foto FCDBFans.nl)