FC Den Bosch

SeunFans

Fansite van de Seun of God
Hofstede controleur tegen Volendam

Hofstede controleur tegen Volendam

14 februari 2013 om 23:36

Mocht de wedstrijd tegen FC Volendam morgen doorgaan, dan zal Tim Hofstede als verdedigende middenvelder fungeren. Dat meldt het Brabants Dagblad. Hij vervangt de van een blessure terugkomende Bart van Brakel, die wel op de bank zit.

Ook Seuntjens zal naast Jan Poortvliet plaatsnemen. Hij is sinds enkele dagen weer aan het trainen en kan indien nodig invallen als pinchhitter. Centraal achterin keert Jelle de Bock weer terug na twee wedstrijden afwezigheid. Hij viel al een paar minuten in tegen FC Emmen. Joey Brock is nog niet fit voor de wedstrijd tegen de Wijdbroeken en zit op de tribune. Poortvliet geeft aan dat Brock pas maandag, als er in Dordrecht gespeeld wordt, weer in beeld komt voor een basisplaats.

Daarnaast lijkt de blessure van Istvan Bakx mee te vallen. De Googlespits liep in de thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven een nekhernia op, maar hoeft voorlopig niet geopereerd te worden. Zijn herstel gaat enkele weken in beslag nemen. Maarten Boddaert kan volgende week weer aansluiten bij de groepstraining, Hasan Kiliç moet nog één wedstrijd spelen bij de beloften voor hij kan aansluiten bij de wedstrijdselectie. Hij speelde afgelopen dinsdag één helft mee met de beloften tegen FC Volendam.

De grasmat in De Vliert zal morgen omstreeks 9 uur gekeurd worden. Volgens directeur Peter Bijvelds ligt het “keihard bevroren veld nu onder de sneeuw”. Toch schat hij de kans op het doorgaan van de wedstrijd op 50%, zo meldt hij op zijn Twitter.