FC Den Bosch

SeunFans

Fansite van de Seun of God
Hofstede in de basis tegen FC Dordrecht

Hofstede in de basis tegen FC Dordrecht

17 februari 2013 om 22:13

Trainer Jan Poortvliet zal maandag in de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht hetzelfde elftal opstellen als hij tegen Volendam zou doen. Dat betekent dat Bart van Brakel en Ralf Seuntjens op de bank plaatsnemen. Tim Hofstede speelt op het middenveld.

Met het opstellen van Hofstede hoopt de Zeeuwse trainer meer fysieke kracht binnen het elftal te brengen. De centrale verdediger wordt als verdedigende halfspeler opgesteld.

Bij een overwinning doet FC Den Bosch goede zaken. Het gat naar Dordrecht slinkt dan tot drie punten, met een wedstrijd minder gespeeld. Het gat met plek negen, de laagste klassering die recht geeft op de play-offs, kan bij gunstige uitslagen op de andere velden verkleind worden tot een punt.

Met een serie zware wedstrijden in het vooruitzicht vindt Poortvliet het prettig om wat achter de hand te hebben, zo zegt hij tegen het Brabants Dagblad. "Natuurlijk gaan we in Dordrecht voor de winst. Met Hofstede als middenvelder staan er nog steeds vijf aanvallend ingestelde spelers binnen de lijnen."