FC Den Bosch

SeunFans

Fansite van de Seun of God
Cambuur en FC Den Bosch spelen gelijk

Cambuur en FC Den Bosch spelen gelijk

23 februari 2013 om 11:45

FC Den Bosch heeft aan de lastige uitwedstrijd tegen SC Cambuur een punt overgehouden. In negentig minuten kwamen beide ploegen niet tot scoren, al was FC Den Bosch daar nog het dichtste bij. Een doelpunt van Buitenhuis werd echter afgekeurd.

Bij FC Den Bosch, dat aangemoedigd werd door Paco van Moorsel vanuit het bezoekersvak, begon Ralf Seuntjens in de basis; de spits was tijdig hersteld van zijn enkelblessure. SC Cambuur nam van begin af aan het initiatief, maar stuitte telkens op de Bossche defensie. Van der Laan had voor de Friezen nog de beste kans, maar doelman Kevin Begois bewees zijn waarde.

FC Den Bosch stelde daar niet veel kansen tegenover, al was Buitenhuis dichtbij de 0-1. De verdediger sprong echter tegen doelman Telgenkamp aan en daarom werd de treffer geannuleerd. Na rust werd de wedstrijd nog minder spectaculair, waardoor de brilstand op de borden bleef. FC Den Bosch speelde daarom voor het eerst dit seizoen gelijk en is in 2013 - in competitieverband - nog altijd ongeslagen.

Bron: Foto: JW Sportsfotografie