FC Den Bosch

SeunFans

Fansite van de Seun of God
Bosschenaar v/d maand; stemmen maar

Bosschenaar v/d maand; stemmen maar

1 november 2012 om 00:05

De maand oktober is voorbij en dus is het weer tijd om de Bosschenaar van de maand aan te wijzen. Wie was volgens de supporters de beste spelers in de afgelopen 4,5 week? Stem op jouw favoriet en bepaal mee wie de maandwinnaar gaat worden.

In oktober werden drie competitiedels gespeeld. En drie gewonnen! Dat was alweer een tijdje geleden. Een maand geleden moest de trainer nog oprotten, konden alle spelers er geen ene kut van en vreesden velen dat we het seizoen als laatste zouden gaan eindigen. Maar nu is alles, zelfs bij de grootste pessimisten, weer koek en ei en gaan er liefst vijfhonderd Bossche supporters mee naar Twente. Hoe afwisselend kan het leven van een FC Den Bosch-supporter zijn?

De ommekeer begon in Apeldoorn, bij AGOVV. Er werd met liefst 0-5 gewonnen, door goals van Tom van Weert (liefst drie, waarvan een vanaf elf meter), Ralf Seuntjens en een hele fraaie van Jeffrey Vlug, waarbij de assist van Kevin Begois (!) kwam. Thuis tegen SC Cambuur Leeuwarden kreeg het goede gevoel een vervolg. Meteen na rust schoot Benjamin van den Broek de 1-0 binnen en na een snelle gelijkmaker was het invaller Randy Wolters die met een weergaloos afstandschot voor de 2-1 overwinning tekende.

En tot slot werd zoals gezegd ook in Volendam gewonnen. FC Den Bosch moest - door een schlemielig eigen doelpunt van Bart van Brakel - nog wel een achterstand slikken, maar die werd ongedaan gemaakt. Jeffrey Vlug maakte met een frotgoal gelijk en Tom van Weert was in de slotfase wederom trefzeker vanaf de stip: 1-2. Hoogstaand was het allemaal niet, maar wat geeft het... we staan weer in de middenmoot!

Wie was volgens jou de beste speler in deze drie wedstrijden en wie verdient het om tot beste speler van de maand oktober verkozen te worden? Het woord is aan jullie. Geef je stem op deze pagina.