FC Den Bosch

SeunFans

Fansite van de Seun of God
FC Den Bosch snel hersteld voor zondag

FC Den Bosch snel hersteld voor zondag

3 november 2012 om 20:42

FC Den Bosch heeft zich snel hersteld van het duel in de beker met FC Twente. Jan Poortvliet kan op dezelfde spelers een beroep doen. Een dag na de sensationele winst in de Grolsche Veste stond er een hersteltraining op het programma.

Er werd niet te lang stilgestaan bij die geweldige avond. Met Fortuna Sittard en MVV moet FC Den Bosch zich immers meten met de toptwee van de eerste divisie. Poortvliet hoopt dat hij in de luxe gaat verkeren om wat meer spelers speeltijd te gunnen. "Het is natuurlijk logisch dat ik op dezelfde spelers een beroep doe. Maar als de stand het in de toekomst toelaat zullen zeker ook andere jongens nog minuten gaan maken."

Poortvliet deed tot op heden een beroep op 21 spelers. Alleen Tom van Weert en Benjamin van den Broek deden elke wedstrijd van begin- tot eindsignaal mee. Ralf Seuntjens fungeerde een keer als invaller, maar kreeg wel in elke wedstrijd van FC Den Bosch dit seizoen speeltijd.

Met Fortuna Sittard ontmoet FC Den Bosch een tegenstander die ook de twee eerste wedstrijd in de tweede periode won. "Laten we het woord periodetitel nog maar niet in de mond nemen", zei Poortvliet. "We leven van wedstrijd tot wedstrijd. Maar natuurlijk is er volop vertrouwen na die bekerzege."

Bron: Brabants Dagblad.nl