FC Den Bosch

SeunFans

Fansite van de Seun of God
FC Den Bosch wint vijf keer op rij

FC Den Bosch wint vijf keer op rij

4 november 2012 om 21:44

Het was FC Den Bosch en Fortuna Sittard zondagmiddag niet aan te zien dat beide ploegen de afgelopen weken in goede vorm verkeerden, het in stadion de Vliert vertoonde spel was volgens de krant weinig spectaculair. Gelukkig weten wij beter.

De Bosschenaren waren het minst slecht en wonnen dan ook verdiend met 1-0. FC Den Bosch was in de eerste helft de bovenliggende ploeg, maar Fortuna-doelman Ferhat Kaya hoefde zelden in actie te komen. Maar altijd nog meer dan zijn collega Kevin Begois aan de andere kant van het veld, die voor rust geen enkele keer op de proef werd gesteld.

Direct na rust werd de wedstrijd opengebroken. Jeffrey kopte de bal na een vrije trap door naar Tom van Weert, die van dichtbij raak kopte: 1-0. In het vervolg van de tweede helft konden de gasten geen aanspraak maken op de gelijkmaker. FC Den Bosch claimde vergeefs een strafschop toen Tom van Weert omver gekegeld werd en Ralf Seuntjens schoot nog op buitenkant paal. Het was al de vierde competitiezege op rij voor FC Den Bosch, dat na een zwakke seizoensstart nog altijd met een inhaalrace bezig is in de eerste divisie.

Bron: Brabants Dagblad.nl (foto Jack Wolters)