FC Den Bosch

SeunFans

Fansite van de Seun of God
FC Den Bosch nog zonder De Bock

FC Den Bosch nog zonder De Bock

26 april 2013 om 12:30

FC Den Bosch zal het vanavond bij FC Eindhoven nog moeten stellen zonder Jelle de Bock, Wouter de Vogel en Ralf Seuntjens. Jeffrey Vlug, Moreno Rutten en Joey Bock zijn wel op tijd fit geraakt voor deze wedstrijd, zo meldt het Brabants Dagblad.

FC Den Bosch moet in Eindhoven de allerlaatste strohalm zien te pakken voor deelname aan de play-offs. Als FC Den Bosch de drie punten meeneemt, heeft het in de laatste wedstrijd tegen De Graafschap sowieso nog een kans op plaatsing voor de play-offs. "Die jongens hebben allemaal toegewerkt naar de play-offs", zegt trainer Jan Poortvliet. "Het zou zonde zijn als we die niet halen. Want nu begint iedereen fit te raken. Met blessures heeft het enorm tegen gezeten dit seizoen."
Poortvliet geeft verder aan tevreden te zijn als FC Den Bosch de laatste twee wedstrijden van dit seizoen wint. "Dan zou je 32 punten pakken uit zestien duels. Dan doe je mee in de top van de eerste divisie."

Er is voor FC Den Bosch zeker nog hoop op de play-offs. FC Oss moet namelijk nog uit naar Helmond Sport en FC Emmen, en FC Dordrecht speelt nog uit bij Fortuna Sittard en thuis tegen Almere City FC. FC Den Bosch zal op FC Dordrecht behalve twee punten ook zeven doelpunten in moeten lopen. Een dikke zege op Eindhoven is dus gewenst, of FC Dordrecht moet verliezen tegen Fortuna of Almere.