FC Den Bosch

SeunFans

Fansite van de Seun of God
FC Den Bosch geeft Franse spits de kans

FC Den Bosch geeft Franse spits de kans

26 juni 2013 om 14:50

Tarek Bouazzaoui zal de eerste twee weken van de voorbereiding aansluiten bij het eerste elftal van FC Den Bosch. De Franse spits krijgt kans om zich in de kijker te spelen bij de nieuwe trainer/coach Ruud Kaiser en zijn staf.

Bouazzaoui kwam afgelopen seizoen slechts tot één optreden (van 36 minuten) in de hoofdmacht van vierdeklasser Béziers. Desondanks ziet FC Den Bosch wel iets in de 21-jarige aanvaller. "We zijn bij Bouazzaoui terecht gekomen via een bevriende Nederlandse makelaar die goed bekend is in Frankrijk", zegt technisch directeur Fred van der Hoorn. "In het verleden heeft het oppikken (en verkopen) van transfervrije spitsen ons geen windeieren gelegd. Denk aan Koen van der Biezen, Frank Demouge, John Verhoek en Ralf Seuntjens. Om die reden wil ook deze speler zich komen tonen bij ons. Hij krijgt twee weekjes de tijd om zich te bewijzen."

Met Tom van Weert, die wegens knieoperatie lang uit de roulatie is, Ralf Seuntjens, Jordy Thomassen en de van de amateurs gekomen Alexander Mols telt de selectie van FC Den Bosch momenteel vier spitsen. Van der Hoorn: "Vooropgesteld, wij zijn zeer tevreden met de selectie zoals die nu is. Een opportuniteit gaan wij echter nooit uit de weg. Zeker voor de korte, maar ook voor de middenlange termijn zou dit een goede optie kunnen zijn."

Bron: Kliksport.nl