FC Den Bosch

SeunFans

Fansite van de Seun of God
Seuntjens bestraft voor 'trage wissel'

Seuntjens bestraft voor 'trage wissel'

15 maart 2014 om 15:09

Volgens het Brabants Dagblad is Ralf Seuntjens door de clubleiding bestraft. Seuntjens werd tegen Telstar tien minuten voor tijd tot zijn eigen ongenoegen gewisseld en liep naar oordeel van Ruud Kaiser te traag naar de kant.

Volgens coach Ruud Kaiser schaadde de aanvaller daardoor het ploegbelang, want FC Den Bosch keek op dat moment tegen een achterstand aan en had er baat bij dat de wedstrijd snel zou worden hervat. Kaiser zegt dat het incident inmiddels verleden tijd is: Seuntjens maakt gewoon deel uit van de wedstrijdselectie voor het belangrijke uitduel bij FC Volendam morgen.

Wie zeker niet in de wedstrijdselectie zal zitten, is Casper van Beers. De linksback die vorige week bekend maakte naar Achilles Veen te vertrekken, is geen onderdeel meer van de selectie van FC Den Bosch. Volgens trainer Ruud Kaiser vertoonde de voetballer, die op amateurbasis voor de eerstedivisionist uitkwam, diverse keer onprofessioneel gedrag. "Iedereen krijgt bij mij een tweede kans", aldus Kaiser. "Maar een derde kans niet." De back is sinds januari geen onderdeel meer van het eerste elftal.

Bron: Brabants Dagblad / FCDBFans.nl