FC Den Bosch

SeunFans

Fansite van de Seun of God
Verrassende oefenzege FC Den Bosch in Breda

Verrassende oefenzege FC Den Bosch in Breda

21 maart 2014 om 16:10

FC Den Bosch heeft vrijdagmiddag verrassend gewonnen van NAC Breda. In het duel dat zonder supporters gespeeld werd won FC Den Bosch met 1-2 door doelpunten van Benjamin van den Broek en Ralf Seuntjens.

Waar FC Den Bosch in competitief verband nog nimmer zegevierde in Breda, lukte dat vanmiddag wel. FC Den Bosch begon met Ayrton Statie op de linkerflank en Stefan Stam in het centrum, samen met Tim Hofstede. De eerste kans was voor NAC Breda, toen Periça op de onderkant van de lat schoot. Benjamin van den Broek leek FC Den Bosch daarna op voorsprong te zetten, maar zijn treffer werd afgekeurd wegens buitenspel. Even later scoorde de aanvoerder alsnog, hij kopte in de 27e minuut de 0-1 binnen.

In de tweede helft maakte Ralf Seuntjens, die in de eerste helft ook al op de paal had geschoten, er met een kopbal na 73 minuten 0-2 van. Enkele minuten later schoot Gill Swerts na een aanval door het midden de aansluitingstreffer tegen de touwen. Verder dan dat kwamen de Bredanaars, dat in de rust zeven spelers verving, niet.

Opstelling FC Den Bosch:
Appels, Tahapary, Stam, Hofstede, Rutten, Maguire, van den Broek, Seuntjens, Statie, Quekel, Zeldenrust.

Jelle de Bock viel na de rust in.

Opstelling NAC Breda:
Ten Rouwelaar (46' Babos), Drost (46' Maatsen), Sarpong (46' Hooi), Suk (46' Swerts), Stuy vd Herik, Verbeek (46' Poepon), Perica, El Allouchi (46' Kwakman), Seuntjens (46' Matic), Gommeren, Van der Weg.

Bron: FCDBFans.nl