FC Den Bosch

SeunFans

Fansite van de Seun of God
Seun of God overleeft Pasen

Seun of God overleeft Pasen

29 maart 2016 om 09:56

Voetbalminnend Nederland kan opgelucht ademhalen: Ralf Seuntjens, beter bekend als de Seun of God, heeft de paasdagen overleefd. De boomlange spits zal aanstaande vrijdag, tegen FC Den Bosch, dus gewoon mee kunnen doen met VVV-Venlo.

Seuntjens werd afgelopen vrijdag door zijn teamgenoten aan de kruising gehangen op het trainingsveld, nadat hij tijdens de afsluiting van de paastraining de penaltyreeks had verloren en daarmee lul van de week was geworden. Na deze kruisiging werd hij opgesloten in de kleedkamer, maar zoals het een echte Seun of God betaamt wist hij te ontsnappen - door op ingenieuze wijze de bezem onder de klink weg te krijgen.

FC Den Bosch-verdediger Tim Hofstede wreef al in zijn handen vanwege de aanstaande absentie van Seuntjens, maar door dat feestje van de immer naar de spits op zoek zijnde mandekker heeft de topschutter van VVV dus eigenhandig een streep gezet. "Voetballen tegen Tim zijn voor een spits de mooiste momenten uit zijn loopbaan. Allemaal leuk en aardig, dat kruisigen, maar het anderhalf uur durende speelkwartier wil ik vrijdag dus écht niet missen, hè", waren de eerste woorden na zijn verrijzenis.

Bron: SeunFans