FC Den Bosch

SeunFans

Fansite van de Seun of God
FCDBFans stopt en gaat verder als SeunFans

FCDBFans stopt en gaat verder als SeunFans

1 april 2016 om 09:00

Na bijna vijftien jaar is het moment daar: de stekker gaat uit FCDBFans. Omdat wij ook wel eens een keer de Champions League willen winnen, gaan we vanaf vandaag verder als SeunFans.

Al jaren kijken we watertandend toe hoe onze voormalige cultheld, Ralf Seuntjens, de ene goal aan de andere rijgt. Omdat we er van overtuigd zijn dat het slechts een kwestie van tijd is voordat de Seun of God zijn stempel gaat drukken op het internationale topvoetbal, gaan we vanaf vandaag verder als SeunFans. Want dat we gloryhunters zijn, dat zullen ze weten!

Voortaan zul je hier het laatste nieuws over Ralf Seuntjens kunnen vinden.

Nu de Seun het vanavond opneemt tegen ons FC Den Bosch, is het tijd om onze enorme adoratie niet langer onder stoelen of banken te steken. Natuurlijk hopen we dat FC Den Bosch wel vanavond gewoon eventjes de punten meeneemt uit Venlo, maar dan bijvoorbeeld in een spectaculaire 3-4, met een uitblinkende Ralf Seuntjens.

Op onze nieuwe website hebben we alle berichten waarin Seuntjens voorkwam op FCDBFans (215!) kunnen behouden. Tevens hebben we een biografie geschreven, is de column waarin we hem in 2012 de liefde verklaarden nog een keer afgestoft, blikken we terug op het moment dat we hem kroonden tot Bosschenaar van het Jaar in 2013 én houden we de Seun van het Jaar-verkiezing. Het FCDBFans-gastenboek is eveneens in zijn geheel meegekomen en iedere gebruiker heeft een Seun-icoon gekregen.

Bron: SeunFans