FC Den Bosch

SeunFans

Fansite van de Seun of God
Seuntjens niet opgeroepen voor Oranje

Seuntjens niet opgeroepen voor Oranje

18 maart 2016 om 21:30

Danny Blind heeft wederom de plank misgeslagen als bondscoach. De man die vrijwel alle negatieve records met het Nederlands Elftal heeft gebroken, heeft Ralf Seuntjens niet opgeroepen voor de oefeninterlands tegen Frankrijk en Engeland.

Eerder maakte Blind al een soortgelijke vergissing met het niet oproepen van Hakim Ziyech, die vervolgens voor Marokko koos. Diverse landen zouden nu ook geïnteresseerd zijn in de diensten van Seuntjens. Erik Hamrén, bondscoach van Zweden, zou in de lange Brabander de ideale opvolger van Zlatan Ibrahimovic zien. Fernando Santos belde eveneens naar Breda om te polsen of Seuntjens interesse had om zich te laten neutraliseren tot Portugees. Die gaf echter doodleuk aan niet in een team te willen samenspelen met Cristiano Ronaldo.

Uit de hele wereld werd gebeld naar het ouderlijk huis van familie Seuntjens, maar de huidig topscorer van de Jupiler League kreeg naar verluidt niet eens een telefoontje met uitleg van Blind. De Nederlandse bondscoach riep ook Robin van Persie niet op, maar verkoos om onbekende reden een zekere Luuk de Jong en Vincent Janssen boven Seuntjens. Het ontslag van Blind lijkt daarmee weer een stap dichterbij gekomen.

Bron: SeunFans